Evropské volby květen 2014 – otevřený dopis kandidátům do EP, požadující vysvětlení chemtrailsových postřiků z letadel

Autor: Josefina Fraile Martín | Publikováno: 9.4.2014 | Rubrika: ZDRAVÍ

Drazí kandidáti, kteří chcete zastupovat evropské občany od roku 2014 do roku 2019. Chcete být zvoleni, abyste mohli bránit naše zájmy a základní práva na nejvyšší úrovni Evropské demokratické správy: v Evropském parlamentu.

Zastupujeme tisíce občanů z mnoha sdružení v Evropské unii. Bohužel, zastupujeme také velkou část lidí, kteří ztratili víru v instituce EU a své politické představitele. Věříme že, tito představitelé většinově slouží korporacím a jiným politickým zájmům škodlivým pro občany. Ačkoliv jsme v minulosti možná volili s jistou mírou naděje, nyní již postrádáme jakékoliv iluze a nechceme kupovat zajíce v pytli. Proto bychom rádi věděli, co jste ochotní udělat pro své občany v následujícím závažném problému: manipulace s podnebím, hotová skutečnost, kterou naše organizace představila v Evropském Parlamentu minulý rok.

Příklad institucionální lhostejnosti a pohrdání občany

8. a 9. dubna 2013 organizace ze 17 zemí Evropské Unie odhalily Evropskému parlamentu, na konferenci konající se pod záštitou členky Evropského parlamentu paní Tatjany Zdanoka, své obavy ohledně utajovaného leteckého postřiku na evropském nebi v souvislosti s pokračováním ilegální manipulace s podnebím / geoinženýrskými programy, což navazuje na Resoluci Evropského parlamentu o „ Životním prostředí, bezpečnosti a zahraniční politice“, schválené 14. ledna 1999, na základě Zprávy A4-005/99 Výboru pro zahraniční věci, bezpečnost a obrannou politiku.

Ve svém bodu T v článku o „HAARP – armádní zbrojní systém s ničivými dopady na podnebí“ Zpráva výslovně uvádí:

‚navzdory existujícím konvencím se vojenský výzkum v oblasti využívání manipulace životního prostředí jako zbraně nadále vyvíjí, jak bylo předvedeno na příkladu aljašského HAARP systému. Jakožto zbrojní systém, který narušuje podnebí, mimo jakýkoliv právní rámec, je HAARP záležitost globálního zájmu a měl by být považován za vážné ohrožení životního prostředí, s nepředvídatelným dopadem na lidský život.‘

Název naší konference byl „Za hranicemi teorií o manipulování s podnebím – veřejnost vs. geoinženýrství“. Všichni členové parlamentu ze všech politických stran byli vyzváni k účasti, ale navzdory závažnosti problému ji nikdo nepřijal.

Naděje

Následně po konferenci, byla Petičnímu výboru Evropského parlamentu předložena petice, požadující nezávislé vyšetření skutečností, týkajících se záležitostí životního prostředí a ochrany spotřebitele, které probíhají bez vědomí a souhlasu občanů a v rozporu s principem prevence, a tím porušují základní práva evropských občanů tak jak jsou zanesena ve Smlouvách, jako je právo na zdraví, právo na bezpečnost a právo na nedotknutelnost stejně tak jako právo na to být informován. Byli jsme pouze upozorněni, že byla petice přijata (dané dokumenty můžete shlédnout na www.skyguards-net.org)

Občanská společnost je povzbuzena tímto rozhodnutím Evropského parlamentu, které jim dalo naději. Nicméně nadcházející volby vzbuzují otázky, které by měly být objasněny před 25. květnem. S touto vyhlídkou a s ohledem na to, že tato vážná záležitost může mít za následek protiústavní útok na národní nezávislost, a obzvláště na potravinovou nezávislost, rádi bychom věděli, jestli kandidáti roku 2014 jsou ochotni:

(1) Podpořit Petiční výbor ve vyšetřování skutečností, které jsou předmětem našeho obvinění.

(2) Prosazovat veřejnou diskusi na toto téma.

(3) Uzákonit zákaz veškerých aktivit spojených s geoinženýrství a manipulace s podnebím v Evropě, což zahrnuje to, že každý stát znovuzíská suverenitu nad svým nebem.

(4) Uzákonit podřízení všech vojenských výzkumných programů demokratické a parlamentní kontrole

(5) Požadovat plnou implementaci výše zmíněné Resoluce Evropského parlamentu o „ Životním prostředí, bezpečnosti a zahraniční politice“.

S očekáváním okamžité odpovědi.

S pozdravem

Josefina Fraile Martín

zdroj: http://www.guardacielos.org/

Klíčová slova: globální oteplování  | zdraví  | chemtrails  | HAARP

Čtěte také

FreeGlobe.cz

Italská mafie vyměkla. Bere i homosexuály a syn jednoho z šéfů je...Kolik zatím stála válka proti terorismu peněz i životů?Chtějí zrušit výuku hymny na základních školáchVeganství zachrání naši planetu, tvrdí slavný závodník formule 1. Dostal pádné odpovědi od svých kolegů (+ foto)Švédská vláda ztratila kontrolu nad zemí: 120 pumových útoků za půl roku. Integrace migrantů v praxi

ePortal.cz

Čtenáři a přátelé Eportalu, podpořte nás prosím, nebo ukončíme činnostMuslimské šátky a svoboda je nosit

euPortal.cz

Jestli přijedeme do Čech, přijedeme zabíjet, nenávidíme nevěřící... Čeští muslimové podporují terorismus. Bude nám ještě někdo tvrdit, že jsou umírnění?Kolonizace Prahy: Statisíce cizinců mění tvář metropole. Jde o Prolomení hradeb do celé země?

Eurabia.cz

K Vánocům: Teroristický útok!Muslimský zpěvák oslavuje smíšená manželství evropských žen s muslimy, jako zbraň ničení naší Evropy

Nezdravi.cz

Co je podstatou stárnutí? Je to cílená autodestrukce? Proč se to vyvinulo? Jak ho zpomalit, anti-aging? Tímto si můžete prodloužit životVeganka tvrdí, vejce jsou pro vaše zdraví horší než kouření. Takto to prý zjistila